TROBADA AMB EL PROFESSORAT

La comunicació i col·laboració constants amb el professorat són molt importants per al bon desenvolupament i millora de les nostres activitats educatives.

Durant el curs escolar, realitzarem diverses Trobades amb el Professorat en els quals el nostre Departament d’Educació es reunirà amb mestres/as i professors/as que desitgen conéixer la nostra oferta escolar (prèvia inscripció). Visitarem una de les zones del parc, repassarem les novetats de l’Oferta Escolar i escoltarem les vostres opinions i suggeriments.

Les dates de les Trobades amb el Professorat són les següents:

  • Divendres 28 d’octubre de 2022, a les 16.30 – COMPLET
  • Divendres 25 de novembre de 2022, a les 16.30 – COMPLET
  • Divendres 24 de febrer de 2023, a les 16.30 – COMPLET
  • Divendres 31 de març de 2023, a les 16.30 – COMPLET

Agraïm la participació que hi ha hagut en les Trobades amb el Professorat, i en breus, penjarem la informació i les dates de la Presentació de l’Oferta Escolar per al curs 23-24. Si desitgeu rebre la informació per correu electrònic, podeu donar-vos d’alta en el nostre butlletí informatiu.

Per l’assistència a aquesta trobada, els docents seran obsequiats amb el Carnet Docent (CaD) fins a un màxim d’1 CaD per cada etapa educativa del centre. Per a informar-se sobre les condicions, fer clic ací.

El formulari d’inscripció a les Trobades amb el Professorat s’activarà durant el mes de setembre.

INFORMACIÓ IMPORTANT:

  • A l’hora d’adjuntar la capçalera de la nòmina, preguem que revises prèviament el nom de l’arxiu que desitges adjuntar perquè no continga caràcters especials, accents o espais. Exemple: NOMINA_RosaMateoRuiz.jpg
  • El Codi Oficial de Centre és un codi assignat per la Conselleria d’Educació. Si el teu centre educatiu pertany a la Comunitat Valenciana, pots consultar el seu codi de centre en aquest enllaç.