TROBADA AMB EL PROFESSORAT

La comunicació i col·laboració constants amb el professorat són molt importants per al bon desenvolupament i millora de les nostres activitats educatives. Durant el curs escolar, l’últim divendres de cada mes, de setembre a juny, a les 16:30 hores, el nostre Departament d’Educació es reunirà (prèvia cita) amb mestres i professors que desitgen conéixer la nostra oferta. Visitarem una de les zones del parc i escoltarem les vostres opinions i suggeriments.

Per l’assistència a la trobada, els docents seran obsequiats amb el Carnet Anual Docent (CAD)fins a un màxim d’1 CAD per cada etapa educativa del centre. Per a informar-se sobre les condicions, fer clic ací.

No es faran trobades amb el professorat els divendres festius i els que coincidisquen amb períodes vacacionals escolars.

Si vols inscriure’t a una de les nostres trobades sol·licita-ho a través del formulari següent.

OMPLI EL FORMULARI DE SOL·LICITUD

  DADES DEL DOCENT:

  Nom:
  Cognoms:
  DNI (amb lletra):
  Telèfon de contacte:
  E-mail:
  Càrrec en el centre:
  Etapa educativa en què impartixes docència:
  Àrees, matèries y/o assignatures que impartixes:

  DADES DEL CENTRE EDUCATIU:

  Nom del centre:
  Codi Postal:
  Municipi:
  Província:
  Codi Oficial de centre:
  ¡ATENCIÓ! El Codi de Centre és un codi assignat per la Conselleria d'Educació que consta de 8 dígits i apareix en les nòmines, a excepció d'alguns centres privats i concertats.

  ¿TENS RESERVADA LA VISITA A BIOPARC VALÈNCIA AMB ELS/LES TEUS ALUMNES/AS? ?

  No

  SOL·LICITA:

  Participar en les Trobades amb el Professorat
  Selecciona la data en què desitges inscriure't:

  ADJUNTAR CAPÇALERA DE LA NÒMINA:

  Recorda que han de visualitzar-se correctament les dades següents: Nom i cognoms, DNI, càrrec en el centre educatiu, codi oficial del seu centre educatiu i mes de vigència (la nòmina ha de ser com a màxim dels dos mesos previs a l'enviament d'este formulari).


  Formats permesos: pdf, doc, jpg, png (Máx. 2Mb)
  Selecciona la data de la nòmina adjunta:

  COMENTARIS:

  Verifique ser docent en actiu d'un centre educatiu d'ensenyança reglada de règim general no superior.
  Accepte aportar 1EUR destinat a projectes de conservació de la Fundació BIOPARC i abonar els gastos de gestió associats (3,50EUR) en el moment de l'expedició del CAD.
  Accepte el tractament de dades per a enviar el butlletí educatiu i comunicacions comercials de contingut educatiu per mitjà de l'ús de correu electrònic y/o Whatsapp, així com contactar per telèfon si fóra necessari.

  Protección de datos personales. Utilitzarem les seues dades per a enviar el butlletí educatiu. Per a més informació sobre el tractament i els seus drets, consulte la Política de Privacitat.