TROBADA AMB EL PROFESSORAT

La comunicació i col·laboració constants amb el professorat són molt importants per al bon desenvolupament i millora de les nostres activitats educatives. Durant el curs escolar, el primer i tercer dijous de cada mes, de setembre a juny, a les 16:30 hores, el nostre Departament d’Educació es reunix (prèvia cita) amb mestres i professors per a informar-los de l’oferta escolar, escoltar opinions i suggeriments,  i visitar una de les zones del parc.

Les nostres Trobades amb el Professorat estan dirigides a aquells docents que desitgen conéixer la nostra Oferta Escolar dissenyada per a centres d’ensenyança reglada de règim no superior.

Per l’assistència a la trobada, els docents seran obsequiats amb el Carnet Anual Docent (CAD) . Per a informar-se sobre les condicions fer clic ací.

No es faran trobades amb el professorat els dijous festius i els que coincidisquen amb períodes vacacionals escolars.

Si vols inscriure’t a una de les nostres trobades sol·licita-ho a través del següent formulari. Les Trobades amb el Professorat es realitzaran sempre que s’aconseguixen un nombre mínim d’assistents i les possibles modificacions es notificaran via correu electrònic.

OMPLI EL FORMULARI DE SOL·LICITUD

DADES DEL DOCENT:

DADES DEL CENTRE:

TENS RESERVADA LA VISITA A BIOPARC VALÈNCIA AMB ELS TEUS ALUMNES?

SiNo

SOL·LICITA:

Enviament de Butlletí EducatiuTrobada amb el ProfessoratClau de descàrrega (RREE i Guia Didàctica)

COMENTARIS: