TROBADA AMB EL PROFESSORAT

La comunicació i col·laboració constants amb el professorat són molt importants per al bon desenvolupament i millora de les nostres activitats educatives.

Durant el curs escolar, realitzarem diverses Trobades amb el Professorat en els quals el nostre Departament d’Educació es reunirà amb mestres/as i professors/as que desitgen conéixer la nostra oferta escolar (prèvia inscripció). Visitarem una de les zones del parc, repassarem les novetats de l’Oferta Escolar i escoltarem les vostres opinions i suggeriments.

Per l’assistència a aquesta trobada, els docents seran obsequiats amb el Carnet Docent (CaD) fins a un màxim d’1 CaD per cada etapa educativa del centre. Per a més informació sobre les condicions, fer clic ací.

 

LES DATES ES PUBLICARAN AL SETEMBRE.

INFORMACIÓ IMPORTANT:

  • A l’hora d’adjuntar la capçalera de la nòmina, preguem que revises prèviament el nom de l’arxiu que desitges adjuntar perquè no continga caràcters especials, accents o espais. Exemple: NOMINA_RosaMateoRuiz.jpg
  • El Codi Oficial de Centre és un codi assignat per la Conselleria d’Educació. Si el teu centre educatiu pertany a la Comunitat Valenciana, pots consultar el seu codi de centre en aquest enllaç.