DIA DEL DOCENT

Des de 1966 el dia 5 d’octubre se celebra el Dia Mundial dels Docents. En esta data es commemora la Recomanació conjunta de l’OIT i la UNESCO relativa a la situació del personal docent.

Els docents són molt importants per al futur dels països perquè en les seues mans es troben els adults del demà. Per això, BIOPARC València, en el seu interès per mantindre un compromís amb l’educació i la conservació, s’uneix a esta celebració amb interessants sorpreses per a esta gran comunitat.

TENIM UN REGAL PER A TU!

Si eres docent*, tenim un regal per a tu.

El dissabte 27 d’octubre celebrem el dia del docent i et regalem una entrada a BIOPARC València, aportant 1€ destinat a la Fundació BIOPARC.

I, si no vens a soles, t’oferim un preu molt especial per als teus acompanyants. Fins a tres dels teus amics i/o familiars podran visitar BIOPARC València amb tu per 15+1€ cada u.

TERMINI DE SOL.LICITUD TANCAT.

Com obtindre el regal?

1. Ompli el formulari que trobaràs a continuació i adjunta la capçalera de la nòmina d’agost o setembre del 2018.

NOTA IMPORTANT: Este formulari estarà actiu fins al 24 d’octubre de 2018 a les 16:00.

2. Rebràs un correu electrònic amb un enllaç d’accés a la nostra web de venda d’entrades, que estarà habilitada des del 5 fins al 24 d’octubre.

3. Compra la teua entrada i la dels teus acompanyants (fins a 3) en la nostra web de venda d’entrades, accedint amb el teu DNI (Ex. 00000000A).

  • NOTA IMPORTANT: Una vegada iniciat el procés de compra, haurà de formalitzar-se la compra del total d’entrades desitjades (la del docent i fins a 3 acompanyants). Si es tanca l’aplicació sense finalitzar la compra, no es podrà accedir a ella de nou.

4. Recorda imprimir les entrades que rebràs pel correu electrònic  al realitzar la compra.

5. Acudeix el dia 27 d’octubre a les taquilles de BIOPARC València amb el teu DNI i la teua entrada impresa junt amb la dels teus acompanyants (la mostra d’estos dos documents és imprescindible per a accedir a BIOPARC València amb estes condicions).

6. Gaudeix del teu dia en BIOPARC València i coneix-nos a fons.

Informació important:

  • *Per a beneficiar-te del regal, i de les tarifes especials per als teus acompanyants, has de ser docent d’un centre educatiu d’ensenyança reglada de règim general no superior.
  • Tant la gestió de l’entrada gratuïta per a docents com la compra d’entrades per a acompanyants podrà realitzar-se des del 5 fins al 24 d’octubre del 2018.
  • Per a accedir el dia 27 d’octubre a BIOPARC València has de realitzar la compra de les entrades a través de la nostra web de compra d’entrades com s’indica dalt. Només estarà permés l’accés entregant en taquilles de BIOPARC València les entrades, que es generen després de la compra i que rebràs en el teu correu electrònic, i mostrant el teu DNI. No es podrà realitzar la gestió ni la compra de les entrades en les taquilles, ni el dia 27 ni en dies anteriors.
  • Per a beneficiar-vos d’estes tarifes especials, tu i els teus acompanyants haureu d’accedir junts a BIOPARC València, mostrant el teu DNI.
  • Les places són limitades.