Per a este curs tan especial hem preparat una oferta escolar que s’adapta a la realitat de cada centre escolar, amb l’objectiu que tots els xiquets/tes i joves puguen gaudir de BIOPARC, aprenent i col·laborant en la conservació del planeta, d’una manera divertida.

APRÉN EN BIOPARC

Activitats en BIOPARC

Descobreix les visites guiades, tallers temàtics i activitats de dia complet que tenim preparades per als grups escolars que vinguen a visitar-nos a BIOPARC València, sempre adaptades a cada etapa educativa i a la nova situació.

BIOPARC EN EL TEU COLE

Anem al vostre centre

El nostre equip d’educadors es desplaçarà al vostre centre educatiu per a realitzar un taller pràctic i divertit en què l’alumnat es veurà immers en un misteri a resoldre utilitzant sorprenents mostres biològiques i treballant en equip.

DESAFIAMENTS BIOPARC

Experiències per a l'aula

Un paquet d’experiències educatives dissenyades perquè els propis docents podeu realitzar diverses sessions de divertides i didàctiques activitats amb els i les alumnes sense eixir del vostre centre educatiu.

MOU-TE PEL PLANETA

Projectes de Conservació

Iniciativa que pretén mobilitzar i fomentar la participació dels grups escolars perquè desenvolupen el seu primer projecte de conservació duent a terme accions en el seu entorn encaminades a preservar la natura.