ANIMALS

Descobreix tots els animals que habiten en BIOPARC València.

Més informació


ESCOLA DE VACACIONS

Cada estiu, Nadal i Pasqua, el Departament d’Educació organitza l’activitat Expedició Àfrica. Una increïble oportunitat de descobrir Àfrica, els animals i plantes que allí viuen, els seus paisatges. Tot això sense eixir de València i en un entorn de respecte, conservació i amor per la Natura. Una divertida aventura per als xiquets.

No ho dubtes i uneix-te a Expedició Àfrica!

Més informació


DIES SENSE COL·LE

LES MISSIONS D’AMÈLIA AMBOSELI

Cada diumenge rebem la visita d’Amèlia Amboseli, una famosa exploradora del continent africà. Ella ens contarà la missió que hem de completar per a conéixer un poc millor les nostres espècies i trobar entre tots i totes, solucions per a evitar la seua extinció.

Activitat dirigida especialment a famílies amb xiquets de 5 a 12 anys, tindrà lloc els diumenges, des de gener a desembre. Cada mes realitzarem una activitat diferent

Lloc: teatre de BIOPARC València.
Horaris: diumenges de 13h a 13:30h i de 15:30h a 16h.

DARRERE DEL RASTRE

Els dies sense col·le (no festius) de Nadal i Pasqua converteix-te en un verdader detectiu d’animals. Segueix les pistes per a descobrir que animal s’amaga darrere de les mostres biològiques, quals són les amenaces que li aguaiten en el seu hàbitat d’origen i les labors de conservació que s’estan duent a terme per a remeiar esta situació.

Activitat dirigida especialment a famílies amb xiquets de 5 a 12 anys.

Lloc: teatre de BIOPARC València.
Horaris: 15:00 h.


CALENDARI D'ACTIVITATS

Descobreix el que ocorre diàriament en BIOPARC València.

Més informació