PRESENTACIONS DE L’OFERTA ESCOLAR

Coneix les nostres novetats per al curs 2023 – 2024

Si eres docent* i estàs interessat/da a conéixer i vivenciar les activitats que BIOPARC València ofereix als grups escolars, et convidem a les nostres Presentacions de l’Oferta Escolar 2023 – 2024. Dates disponbles:

Dimecres 6 de setembre, de 16.30 a 19.30
Divendres 8 de setembre, de 16.30 a 19.30
Dimecres 13 de setembre, de 16.30 a 19.30
Divendres 15 de setembre, de 16.30 a 19.30

Les Presentacions de l’Oferta Escolar tenen un aforament limitat pel que anirem completant les places per ordre d’inscripció, prioritzant a aquells/as docents que no hagen participat en les anteriors presentacions. El nombre de places per a docents del mateix centre serà l’equivalent a les etapes educatives que s’imparteixen en aquest.

(*) Personal docent en actiu d’un centre educatiu d’ensenyament reglat de règim general no superior.

PROGRAMACIÓ:

A continuació us detallem el programa d’activitats que hem realitzat amb molta il·lusió per a donar-vos a conéixer les diferents opcions de visita que posem a la vostra disposició i que pugueu experimentar una mostra de cadascuna d’elles:

  • Presentació i repàs de les novetats per al nou curs.
  • Mostra dels nostres tallers en aula.
  • Repartiment de la Guia Didàctica.
  • Mini visita a les instal·lacions de BIOPARC.
  • Piscolabis a la terrassa VIP, al costat de la sabana.

A més, per la participació en la presentació, se us obsequiarà amb el Carnet Docent (CaD) amb el qual podreu visitar BIOPARC València, fins al 30 de setembre de 2024, per a preparar la vostra visita escolar i gaudir dels nostres animals i instal·lacions. Per a informar-se sobre les condicions, fer clic ací.


IMPORTANT:
Una vegada emplenat el formulari de sol·licitud d’inscripció, és imprescindible enviar la capçalera d’una nòmina dels dos mesos anteriors a la següent adreça: oferta.escolar@bioparcvalencia.es

Recorda que disposes de 7 dies des de l’enviament de la sol·licitud d’inscripció per a facilitar la nòmina, i així, fer efectiva la teua inscripció. En cas contrari, no podrem garantir la reserva de la teua plaça en la data triada.