COMPTEM AMB TU!

BIOPARC València s’ha convertit en un recurs educatiu de gran qualitat i,  enguany, per assistir a la Trobada amb el Professorat i efectuar una reserva de grup escolar*, podràs obtindre el teu Carnet Anual Docent (CAD).

 

¿QUÈ ÉS EL CAD?

El Carnet Anual Docent, és un recurs que el Departament d’Educació posa a disposició dels docents perquè puguen visitar BIOPARC València durant tot l’any amb la finalitat que coneguen els nostres animals i instal·lacions i facilitar la preparació de la visita amb el seu alumnat.

 

AVANTATGES DEL CAD

Amb este producte, creat especialment per a tu, ens visitaràs sempre que vulgues gaudint durant tot un any de BIOPARC València perquè pugues:

  • Conéixer els nostres animals.
  • Conéixer les nostres instal·lacions i serveis.
  • Preparar la visita per als teus alumnes.
  • Decidir quina de les nostres activitats està més adaptada a les necessitats els teus alumnes.
  • Formar part d’una “comunitat educativa solidària”. Amb l’aportació de 1€ en el moment de l’expedició del CAD participaràs en els projectes de conservació que desenvolupa la Fundació BIOPARC.

Periòdicament seràs informat dels Projectes i activitats duts a terme per la Fundació BIOPARC.

 

¿A QUI VA DIRIGIT?

Personal docent en actiu d’un centre educatiu d’ensenyança reglada de règim general no superior.

Consultar altres opcions.

 

PUC OBTINDRE EL CAD?

S’assignarà el CAD a un professor assistent de cada etapa educativa dels centres participants, amb un mínim de 2 CADs per centre educatiu i amb validesa fins al 30/09/2022.

 

L’ assignació del CAD és gratuïta.  la seua generació suposa un cost de 3,50€  aportació per part del docent beneficiari serà 1€ destinat als projectes de la Fundació BIOPARC.

 

Vos recordem que tots els CADs obtinguts durant el curs 2020-2021, caduquen el 30 de setembre.

 

(*) Consultar condiciones aquí.