Durant el mes d’octubre, com a commemoració del Dia del Docent es va efectuar una campanya especialment dedicada als docents en què per participar en una breu enquesta que analitzava la realitat escolar de cada centre, s’obsequiava amb el CAD als mestres i professors participants.

Han sigut milers de CADs repartits entre la comunitat docent amb què esperem que gaudiu de BIOPARC València i vos facilite la preparació de les vostres activitats didàctiques.

 

¿QUÈ ÉS EL CAD?

El Carnet Anual Docent, és un recurs que el Departament d’Educació posa a disposició dels docents perquè puguen visitar BIOPARC València durant tot l’any amb la finalitat que coneguen els nostres animals i instal·lacions i facilitar la preparació de la visita amb el seu alumnat.

 

AVANTATGES DEL CAD

Amb este producte, creat especialment per a tu, ens visitaràs sempre que vulgues gaudint durant tot un any de BIOPARC València perquè pugues:

  • Conéixer els nostres animals.
  • Conéixer les nostres instal·lacions i serveis.
  • Preparar la visita per als teus alumnes.
  • Decidir quina de les nostres activitats està més adaptada a les necessitats els teus alumnes.
  • Formar part d’una “comunitat educativa solidària”. Amb l’aportació de 1€ en el moment de l’expedició del CAD participaràs en els projectes de conservació que desenvolupa la Fundació BIOPARC.

Periòdicament seràs informat dels Projectes i activitats duts a terme per la Fundació BIOPARC.

 

¿A QUI VA DIRIGIT?

Personal docent en actiu d’un centre educatiu d’ensenyança reglada de règim general no superior.

Consultar altres opcions.

 

Vos recordem que tots els CADs obtinguts durant el curs 2019-2020, van caducar el passat 30 de setembre.