ZONA PICNIC

BIOPARC València posa a disposició dels grups escolars una zona habilitada per a menjar i descansar al migdia per a aquells grups que porten el seu pròpi mejar.

A causa de l’actual situació, l’aforament de la zona Picnic s’ha reduït considerablement per a poder garantir les mesures de seguretat (distància social i desinfecció) . Per això, es fa imprescindible reservar l’espai junt amb la reserva general ja que s’assignarà per orde de sol·licitud fins a completar l’aforament.


SERVEI RESTAURANT

A més, disposa d’un servici de restaurant que oferix 3 opcions de menús per a grups escolars:

  • Picnic escolar: 5,00€
    Entrepà de pernil i formatge/Pernil dolç i formatge/tonyina/truita de creïlles + fruita/iogurt + aigua). L’elecció de les postres és grupal.
  • Menú escolar infantil: 6,50€
    Macarrons/pit de pollastre empanat amb creïlles + fruita/iogurt + pa + aigua/refresc.
  • Menú escolar: 9,90€
    Ensalades/cremes/gaspatxo/llentilles + paella/macarrons/pit de pollastre empanat amb creïlles + fruita/iogurt + pa + aigua/refresc. La disponibilitat dels primers plats dependrà de la temporada.

Els menús per a grups escolars se serviran tant en la Zona Ndoki com al Restaurant Samburu atenent a la disponibilitat dels espais i per a garantir el compliment de les mesures de seguretat amb relació a la situació actual.